Ludovic Orban, săgeți către UDMR: Probabil i-a deranjat ceea ce le-am spus public

Președintele PNL Ludovic Orban a susținut că UDMR a demonstrat prin abţinerea de la votul pentru moţiunea de cenzură că îşi doreşte ca Guvernul condus de Viorica Dăncilă să îşi continue activitatea.

Liderul liberalilor a mai spus că pe maghiari probabil i-a deranjat ceea ce a afirmat public.

„Lucrurile sunt clare, UDMR nu poate să inducă opinia publică în eroare, poziţionarea lor a fost foarte clară. Astăzi au fost pentru ca Guvernul Dăncilă să îşi continue activitatea. Probabil i-a deranjat ceea ce le-am spus public. Parlamentarii trebuie să acţioneze în conformitate cu voinţa celor care i-au votat. Pe baza sondajelor date publicităţii de preşedintele UDMR, cota de încredere a lui Liviu Dragnea este de 4 la sută în rândul electoratului maghiar.

În mod clar, de doi ani de zile, UDMR care spune că are un protocol de colaborare parlamentară cu PSD, sprijină acest guvern. Şi nu este adevărat că au numai un protocol de colaborare parlamentară, am identificat vreo 40 de poziţii pe care le deţin în structura administraţiei de stat la nivel de secretari şi subsecretari de stat, preşedinţi de agenţii, directori. Au o reprezentare la nivelul puterii executive chiar dacă nu la nivel de minister”, a spus Ludovic Orban, joi seară, într-o emisiune televizată.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare