Mai multe asociaţii cheamă la proteste pentru respingerea, de către Parlament, a proiectului care ar conduce la „smulgerea” copiilor din sânul familiilor

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților din 18 și 19 aprilie 2023 se află spre adoptare în procedură de urgență, chiar în timpul sărbătorilor de Paști, un Proiect de Lege – PL-x Nr 145/2023,  inițiat de Guvern privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”, scrie activenews.ro.

Discuțiile pe marginea proiectului încep de marți și sunt planificate până miercuri dar există și posibilitatea ca votul să aibă loc chiar marți, pe repede înainte. Potrivit surselor site-ului citat, majoritatea partidelor, în frunte cu PSD, susțin proiectul controversat, acesta fiind de altfel prevăzut și în PNRR, întocmit de USR.

Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este în aparență unul nobil, urmărindu-se sprijinirea familiilor aflate în situații de „risc”, Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (OCDL) atrage atenția că în realitate se va putea ajunge la un veritabil „Barnevernet” al României, motiv pentru care se impune să luăm atitudine.

Starea de Libertate și ale organizații ale societății civile românești cheamă românii și MARȚI și MIERCURI LA PARLAMENT, pentru a protesta în alveola de vizavi de Casa Poporului, din Parcul Izvor, începând cu ora 8.00. Pompiliu Diplan transmite într-o înregistrarea video: „TREBUIE SA LUPTAM CU DINȚII! VENIȚI SI VOI!  Acest PL-x trebuie sa cadă!”.

El atrage atenția, împreună cu profesoara Olimpia Popa de la Alianța Părinților, că în cazul în care acest proiect de lege trece pe derulare rapidă, cum se intenționează, copiii vor putea fi luați cu forța din sânul familiilor – la fel ca în CAZURILE BORDAȘIU-FURDUI-SMICALĂ sau cel mai nou, semnalat și de Episcopia Europei de Nord, al Herminei Gheorghe, aflată chiar acum în greva foamei la Copenhaga – inclusiv în situația în care nu vor fi vaccinați conform reglementărilor OMS, care prevăd introducere de seruri ARNm în schema de vaccinare obligatorie.

Ei se tem că același mod de intervenție abuzivă a statului în familie – care le-a afectat atât de grav propria familie – va deveni realitate și pentru țara noastră.

„Dar ne putem aștepta chiar la mai mult, în viitor – după modelul actual neobolșevic din SUA, copiii să fie smulși de Guvern și ascunși de familiile lor în cazul în care „vor” să-și „schimbe sexul” și părinții nu doresc această „binefacere” criminală a copilului”, scrie, printre altele, sursa citată.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare