Mai multe magazine Auchan – închise

Mai multe magazine Auchan din orașe precum Timișoara și București au fost închise temporar din cauza unor probleme la sistemul de plată de la casele de marcat, au explicat pentru economica.net reprezentanții rețelei de hipermarketuri.

  • „Sunt afectate mai multe magazine din mai multe orașe printre care Timișoara și București. Este o problema a sistemului nostru (nu pot fi citite prețurile la casă – n.r.)”, au spus reprezentanții Auchan.

Aceștia au promis că vor reveni cu o situație exactă a magazinelor închise.

  • Şi la Brașov, cele două hipermarketuri sunt închise.

De asemenea, timișorenii care au dorit să meargă în prima parte a zilei la cumpărături în magazinele Auchan au avut surpriza de a le găsi închise, potrivit presei locale.

„În momentul de față, ne confruntăm cu o serie de defecțiuni tehnice care fac ca sistemele din unele magazine Auchan să funcționeze intermitent. Pentru a nu impacta experiența clienților, activitatea magazinelor afectate de incident a fost suspendată temporar, până la remedierea problemelor. Întreaga noastră echipă lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemelor în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul reprezentanților companiei.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare