duminică, iunie 26, 2022

Mai multe sedii ale Jandarmeriei Române vor fi modernizate cu fonduri europene

Zece clădiri ale Jandarmeriei vor fi modernizate cu fonduri europene în valoare de aproape 10 milioane de euro

„Aceasta (foto sus – n. red.) este una din cele zece clădiri ale Jandarmeriei Române care se află în curs de reabilitare și modernizare. Ce este important de știut este că toate lucrările sunt susținute exclusiv prin utilizarea de fonduri externe nerambursabile. Toate lucrările de modernizare respectă normele europene în materie de protecție a mediului și vor fi utilizate cu precădere materiale sustenabile. 

Jandarmeria Română, prin efortul colegilor din cadrul Direcției Programe cu Finanțare Externă și a Direcțiilor Financiar și Logistică, a reușit să acceseze aproximativ 9,15 milioane de euro din fonduri externe nerambursabile, pentru investiții în renovare și modernizare a clădirilor. 

Prin Programul european „Consolidarea infrastructurii și a pregătirii pentru situații critice de urgență”, în curând, spațiile de lucru în care își desfășoară activitatea structurile teritoriale ale Jandarmeriei din 10 județe, își vor recăpăta frumusețea, păstrând istoria și farmecul clădirilor vechi, încărcate de istorie”, a scris Jandarmeria, pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner