Mai multe vedete din sport și-au anunțat sprijinul pentru Ionuț Lupescu la șefia FRF

O dată cu apropierea alegerilor pentru președinția Federației Române de Fotbal, care va avea loc pe 18 aprilie 2018, se îngroașă lupta dintre cei doi importanți candidați, Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu.

Ionut Lupescu Gica HagiDeja până în acest moment au transmis mesaje de susținere pentru Ionuț Lupescu tot mai multe vedete, fotbaliști, etc. printre care Ionel Dănciulescu, Hagi, Chivu, Răzvan Lucescu, Ioan Timofte și Rotariu.

Ionel Dănciulescu, mesaj de susținere pentru Ionuț Lupescu
Fostul atacant al Naționalei României, Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai prolifici golgheteri all time ai Ligi1, cu peste 200 de goluri marcate, îl susține pe Ionuț Lupescu pentru obținerea mandatului de președinte al Federației Române de Fotbal.
Actualul director general al clubului Dinamo București consideră că experiența acumulată de Lupescu în administrația fotbalului românesc și european îl poziționează pe fostul component al generației de aur drept cea mai bună variantă pentru șefia FRF.
Ionel Dănciulescu:De ce Ionuț Lupescu? Eu cred că este cea mai bună variantă pentru a schimba ceva în fotbalul românesc, un om cu o calitate profesională ireproșabilă. Pe lângă faptul că a fost un mare fotbalist, experiența pe care a acumulat-o la FRF și la UEFA îl îndreptățește să ne conducă spre un vitor mai bun în fotbalul românesc.”
Două dintre legendele lui „Poli” Timișoara îl susțin pe Lupescu în cursa pentru șefia FRF
Doi foști mari internaționali români, Ioan Timofte și Iosif Rotariu, adevărate legende pentru suporterii Politehnicii Timișoara, se alătură grupului de mari fotbaliști care îl susțin pe Ionuț Lupescu în competiția pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.
Cei doi au înregistrat mesaje video în care explică de ce Ionuț Lupescu este cea mai bună variantă pentru președinția Federației:
Ioan Timofte:Cred că Federația Română de Fotbal condusă de un om cu experiența lui Ionuț Lupescu, un fost mare fotbalist, un bun manager, care a demonstrat și la FRF și la UEFA că poate face treabă, ar intra pe mâini bune și ar fi semnalul renașterii și revitalizării fotbalului românesc.”
Iosif Rotariu:Îl voi susține pe Ionuț Lupescu în candidatura pentru președinția FRF pentru că îl cunosc foarte bine, e un om care a dat mult fotbalului, are o experiență acumulată și, cu siguranță, va face numai bine fotbalului.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare