Maia Sandu a vizitat postul vamal Sculeni, care este în proces de reparație cu bani europeni

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat, joi, postul vamal Sculeni, care trece printr-un amplu proces de extindere și modernizare. Șapte piste noi de control vamal pe sensul de ieșire din țară au fost deja finalizate și, începând de joi, automobilele și autocarele de pasageri vor beneficia de condiții de așteptare și de control cu adevărat europene.

Până la sfârșitul anului vor fi încheiate și lucrările pe sensul de intrare, iar postul vamal va fi pe deplin modernizat.

„Mulțumesc Uniunii Europene pentru sprijinul financiar acordat în reconstrucția acestui important obiectiv de infrastructură. O țară cu aspirații europene înseamnă și posturi vamale europene, unde cetățenii sunt tratați cu respect, iar angajații Serviciului Vamal și ai poliției de frontieră au condiții bune de muncă”, a spus Președinta.

Președinta Maia Sandu a subliniat că îmbunătățirea infrastructurii naționale este o prioritate.

„Țara noastră trebuie să aibă posturi vamale, drumuri, poduri și căi ferate moderne. Deja avem primele rezultate. Vom continua să investim în infrastructura țării, pentru că modul de viață european înseamnă și infrastructură europeană”, a spus ea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare