marți, noiembrie 28, 2023

Maisimplu.gov.ro Încălcare a dreptului la proprietatea intelectuală?!

Maisimplu.gov.ro

Încălcare a dreptului la proprietatea intelectuală?!

    Premierul Dacian Cioloș a anunțat lansarea platformei online maisimplu.gov.ro, care are drept scop debirocratizarea administrației publice prin eliminarea unor documente sau tipuri de dosare. “Astăzi lansăm platforma a ceea ce am numit noi Comisa de tăiat hârtii, platforma online care va trebui să ne ajute să identificăm acele lucruri în funcționarea administrației care să ducă la o debirocratizare în relația cu cetățenii mai ales. Această platformă online are adresa “maisimplu.gov.ro”, unde o să invităm contribuabilii, cetățenii să ne împărtășească din experiența lor în relația cu administrația și care documente sau care tipuri de dosare pe care trebuie să le depună la administrație li se par complicate și ar putea fi simplificate”, a anunțat prim-ministrul la începutul ședinței de guvern.

faceb ciolosPremierul, Dacian Cioloș s-a gândit la tine?
Inspirați tehnocrații noștri!? Unii s-au străduit 25 de ani să facă legi și să găsească soluții. S-au plătit bani grei pe expertiză și experiență relevantă, s-au angajat oameni cheie in aparatul administrativ al statului, care sunt plătiți pe bani grei, banii noștri ai oamenilor care alergăm disperați după hârtii. Și acum în loc să emitem pretenți că suntem deștepti și avem soluții, le oferim pe gratis, fără nici cea mai mică ezitare, statului care a plătit și plătește în departamentele de strategie, control managerial, control intern, bugetari cu salarii babane .
Române ești naiv, dacă crezi că ceea ce semnalezi, detaliezi, oferi, nu vor fi însușite de cei care își doresc un mandat de parlamentar.
Cine va ști că idea este a ta? Nimeni!
Toata lumea se va gândi că aparține celui care o prezintă. Dar așa e la români: unii au valoare și alții o exploatează.Dacă cineva vine cu o soluție inovativă cum îi este protejat și recunoscut dreptul la proprietatea intelectuală, domnule Premier Cioloș?

Române, crezi că domnul Cioloș și ai lui bugetari nu știu birocrația?
Ai văzut programul de guvernare cu care a fost investit ? Ai vazut o parte din problemele identificate de ei? Crezi că ar fi putut să mai producă ceva fară tine și problemele cu care tu te confrunți ? Cea mai bună sursă erai tu cetățean cinstit și naiv, care nu vezi dincolo de cuvinte. Continuă să dai soluții și ai să vezi cum cineva și le va însușii și va primi și bani pentru asta. Exact din bani tăi, ai celui care ai dat soluția. Solicită măcar ca atunci când simplifică o procedura, să plece acasă cel puțin un bugetar din instituția la care se aplică măsura de simplificare.
PS.
Domnule Prim-ministru, Dacian Cioloș lăudabil demersul, doar că-mi permit o sugestie : introduceți undeva în site, în cazul în care cineva oferă o soluție inovatoare, că îi este recunoscut dreptul de proprietate intelelctuală.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner