Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu

S-a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, în vârstă de 29 de ani, scrie cotidianul.ro.

Judecătoria Sectorului 3 din București a emis, vineri, mandatul pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, într-un caz în care a fost condamnat în anul 2018 la o pedeapsă de 3 ani închisoare.

„În cursul acestei zile, 21 iunie 2024, Judecătoria Sectorului 3 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care a fost condamnat, de către aceasta, în anul 2018, la o pedeapsă de 3 ani închisoare. Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, a transmis Poliția Română.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, joi, recursul în casație formulat de Mario Iorgulescu la sentința definitivă de 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr când conducea drogat.  Procesul se va rejudeca din faza de apel

În octombrie 2023, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

Iniţial, el primise la instanţa de fond (Tribunalul Bucureşti) o condamnare de 15 ani şi 8 luni, pedeapsă scăzută de Curtea de Apel Bucureşti la 13 ani şi 8 luni de închisoare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare