VIDEO/ Marcel Ciolacu din SUA despre situația cu ambasadorul României , Andrei Muraru, premierul a spus că „și-a depășit calitatea diplomatică”

Marcel Ciolacu a anunțat înainte de întâlnirea cu reprezentanții companiei Google că și-ar dori deschiderea unui HUB, Data Center, în țara noastră. Acesta a punctat faptul că și pe partea de apărare s-a vorbit ca mentenanța avioanelor să fie realizată tot în țara noastră.

  • „Mă bucură foaptul că toată lumea ne mulțumește pentru sprijinul acordat Ucrainei.
  • Pentru ridicarea vizelor am vorbit cu fiecare congresman în parte. Va trebui să încheiem până la finele anului 2025.
  • Am discutat ca mentenațele la F16 să se facă pe teritoriul României. Fiecare achiziție trebuie să fie aprobată de e Congresul SUA.
  • Urmează să am o întâlnire și cu reprezentanții de la GOOGLE. Putem și pe zona economică să deschidem un HUB al companiilor americane, suntem altfel nu am fi avut investiții de 200 de miliarde. Un mediu stabil în seamnă taxe și toată lumea trebuie să le plătească.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cât despre situația cu ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru premierul a spus că „și-a depășit calitatea diplomatică. În viață când urci sărind anumite etape te faci de râs”, a mai precizat Ciolacu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare