Marcel Ciolacu: Partidul Social Democrat a venit în Parlament cu foarte mulţi reprezentanţi ai domeniului medical

Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Buzău, unde şi-a depus candidatura pentru Camera Deputaţilor, că formaţiunea politică pe care o conduce vine în faţa electoratului cu o listă de candidaţi pentru Parlament care sunt „capabili de a reîntoarce România pe drumul corect”.

„Am venit, împreună cu colegii mei, cu cea mai bună listă de candidaţi în faţa românilor, cei mai buni specialişti şi cei mai capabili de a reîntoarce România pe drumul corect (…) Provocarea principală a României, mai ales după ultimele raportări, rămâne în continuare sănătatea; sănătatea este cheia atâta a educaţiei, cât şi a locurilor de muncă (…) Partidul Social Democrat, da, a venit în Parlament cu foarte mulţi reprezentanţi ai domeniului medical, în schimb sunt prea puţini în acest moment cei care pot scoate România din această criză sanitară. Repet, sănătatea oamenilor nu poate nimeni să o dea înapoi. Dacă vom avea timp să redresăm economia, să plătim împrumuturile aberante făcute de actuala guvernare, sănătatea, în schimb, nu o vom putea redresa decât în timp real. Sunt mândru de toţi reprezentanţii Partidului Social Democrat de pe toate listele din România. De departe avem cele mai bune soluţii în fiecare domeniu”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu a conchis că lista PSD Buzău pentru alegerile parlamentare conţine numele unor specialişti consacraţi din mai multe domenii de activitate.