Marcel Ciolacu se pronunță în privința scandalului Victor Ponta și jurnalista Digi24 Cristina Cileacu: „Îmi pare rău pentru situația prin care trece doamna Cristina Cileacu”

Premierul Marcel Ciolacu dă un punct de vedere în scandalul dintre Victor Ponta și jurnalista Digi24 Cristina Cileacu. Acesta s-a delimitat de părerile exprimate de consilierul său spunând că nu este și opinia sa, iar ceea ce postează pe pagina sa de socializare fostul premier nu are legătură cu activitatea Guvernului. 

„Opiniile personale exprimate de domnul Ponta nu au nicio legătură cu activitatea Guvernului. Îmi pare rău pentru situația prin care trece doamna Cristina Cileacu, al cărei profesionalism nu a fost niciodată pus la îndoială”, a spus luni premierul pentru Digi24.

Victor Ponta, fost prim-ministru și actual consilier al premierului Marcel Ciolacu, cataloghează unul dintre trimișii speciali ai Digi24 în Israel drept „Madam care transmite de pe burtă”, într-un mesaj postat pe una dintre rețelele sociale.

„Într-o țară normală, cu presă normală, această Madam care „transmite de pe burtă” când lumea în jur merge linistită pe bicicletă, ieșea la televizor, își cerea scuze că își bate joc de telespectatori și de reporterii care chiar își pun viața în pericol. După care anunța politicos că își dă demisia (ca să nu o dea afară postul la care lucrează)! Dar am uitat că la noi impostorii sunt recompensați – dacă minți și te maimuțărești ești ce „este nevoie”. Eu cred că primește și o primă – ca să cumpere și o boxă la care să pună sunet de bombe! Focile și pelicanii o să se uite în continuare numai la ea!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare