marți, mai 24, 2022

Marius Budăi: Guvernul Orban-PNL lasă oamenii pe drumuri

Guvernul Orban-PNL lasă oamenii pe drumuri, în condiţiile în care alte 700.000 de locuri de muncă, din care aproape jumătate erau unice – adică ocupate de persoane care nu mai aveau un alt serviciu – au dispărut din economia națională, din iunie până în septembrie, a afirmat joi fostul ministru al muncii, deputatul Marius Budăi.

“Pensionarii au ajuns să protesteze în stradă, față de cinismul cu care guvernul Orban_PNL refuză aplicarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie. Sunt probe elocvente că PNL nu guvernează pentru oameni, pentru cetățeni, ci doar pentru interesul său și al acoliților. NU economia, NU agricultura, NU turismul, NU SĂNĂTATEA, NU BUNĂSTAREA oamenilor și NICI dezvoltarea țării reprezintă priorități pentru guvernul PNL, ci doar interesele lor electorale”, a scris Marius Budăi pe Facebook.

Potrivit acestuia, “PNL și Iohannis sunt disperați să aibă toată puterea, să poată dicta și să ia orice decizii doresc, fără ca cineva să-i mai poată opri”.

“PSD îi încurcă pentru că este capabil să le facă față și corectează ori anulează în Parlament toate aberațiile ori prostiile pe care Guvernul Orban le comite. Românii nu pot fi însă păcăliți. Continuă să acorde încredere PSD, pentru că PSD reprezintă interesele majore ale populației. PSD este şi va rămâne alternative pentru o viaţă mai bună pentru cetăţenii români”, a adăugat fostul ministru.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner