Marius Constantin Budăi: Propunere PNL: CASS pentru Venituri Peste 4.000 de Lei! PSD face front comun și declară răspicat că se va opune acestui proiect

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi afirmă că o propunere PNL prevede CASS pentru Venituri Peste 4.000 de Lei, și că PSD face front comun și se va opune acestui proiect, apărând interesele părinților și bunicilor noștri.
  • ”Propunere PNL: CASS pentru Venituri Peste 4.000 de Lei!

Un proiect de lege recent depus la Senat propune aplicarea Contribuției de Asigurări Sociale de Sănătate (CASS) la pensiile care depășesc pragul de 4.000 de lei. Însă, acesta nu se bucură de susținere unanimă.

PSD face front comun și declară răspicat că se va opune acestui proiect, apărând interesele părinților și bunicilor noștri . Această inițiativă vine din partea acelorași politicieni care au decis înghețarea pensiilor în 2021, provocând nemulțumire în rândul seniorilor.

Contradicțiile sunt evidente din partea PNL: pe de o parte fac promisiuni cu neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei, iar pe de alta se propune o suprataxare a celor care depășesc 4.000 de lei.

Din punctul meu de vedere, aceste contradicții denotă o doză destul de mare de neseriozitate a PNL în politicile adresate pensionarilor”, scrie Budăi pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare