vineri, februarie 23, 2024

Marius Constantin Budăi (PSD): Agricultura în Acțiune: Sprijin Fără Precedent pentru Fermierii Români!

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi afirmă că marcăm un nou capitol în susținerea fermierilor noștri, iar după o serie de măsuri eficiente adoptate în ultima perioadă, guvernul face un pas uriaș pentru a asigura prosperitatea agriculturii românești.
  • ”Agricultura în Acțiune: Sprijin Fără Precedent pentru Fermierii Români!

Astăzi marcăm un nou capitol în susținerea fermierilor noștri! După o serie de măsuri eficiente adoptate în ultima perioadă, guvernul face un pas uriaș pentru a asigura prosperitatea agriculturii românești.

„Creditul fermierului” aduce un suflu nou în finanțarea activităților agricole, cu un credit avantajos de doar 1,95% dobândă fixă și posibilitatea de a primi până la 280.000 de euro pentru acoperirea ROBOR pe 5 ani. Alocarea de aproape 165 de milioane de euro pentru această măsură demonstrează angajamentul ferm al Guvernului.

În plus, subvenționarea cu 50% a energiei electrice pentru irigații le oferă fermierilor un ajutor concret pentru a crește eficiența și producția, în timp ce apa gratuită pe canalele principale de irigații continuă să fie o realitate.

Nu putem uita nici de celelalte măsuri bine primite:

– Echivalarea permisului de conducere categoria B cu TR1 și simplificarea înmatriculării utilajelor
– Sprijin financiar de 100 euro/ha și 100 euro/animal, cu formule de calcul pentru crescătorii de porci și păsări
– Subvenție majorată la motorină pentru anul 2024, cu 25% mai ieftină
– Amânarea ratelor pentru fermierii afectați de secetă
  • Aceste acțiuni nu sunt doar promisiuni, ci realități care sprijină zi de zi agricultura românească. Încurajăm fiecare român să se alăture acestui efort prin alegerea produselor autohtone. Când alegi „Cumpără românește”, contribui la dezvoltarea României.

Haideți să fim parte a schimbării! Sprijină agricultura românească și alege să consumi local. Împreună, putem construi o Românie mai puternică și mai prosperă!”, spune Budăi.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner