Marius Horia Țuțuianu (PSD): STOP ABUZULUI, STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!

Deputatul Marius Horia Țuțuianu (PSD) anunță că formațiunea a demarat o campanie pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen. Violența împotriva femeilor, violența domestică este, din păcate, o realitate dură prezentă în multe dintre familiile din România. STOP ABUZULUI, STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!, spune parlamentarul PSD. 
”STOP ABUZULUI, STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!
Astăzi, alături de colegii social democrați din Parlament, am demarat o campanie pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen. Violența împotriva femeilor, violența domestică este, din păcate, o realitate dură prezentă în multe dintre familiile din România. Cazurile sunt numeroase iar numărul lor continuă să crească.
Legislație există, modalități de combatere avem! Trebuie doar curaj! Curaj de a cere ajutor! Dacă sunteți victimă a violenței sau știți pe cineva în această situație, cereți ajutor!
0800.500.333- HELPLINE. La acest număr va răspunde în permanență o persoană de la care puteți primi ajutor. Este doar primul pas. În toată țara, inclusiv la Constanța, există locuințe protejate care pot deveni un refugiu pentru victime. Statul oferă gratuit acest sprijin- cazare, masă, sprijin juridic, psihologic, asistență în găsirea unui loc de muncă.
Este o luptă pe care nu trebuie să o purtați singure! Aveți alături oameni dispuși oricând să ajute, fără a judeca! Cereți ajutor!”, spune Marius Horia Țuțuianu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare