Măsură de ULTIMĂ ORĂ – în ancheta din Caracal: Betoanele din curtea lui Dincă vor fi scanate şi posibil sparte

a recunoscut crimele caracal

Anchetatorii vor scana, marţi, cu un aparat special, gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă bănuit că ar fi ucis cel puţin două minore.

  • Dacă aceste analize vor arăta ceva este în neregulă, atunci se va trece la spargerea cimentului, după ce luni a fost verificată fântâna din curtea ororilor, potrivit antena3.ro

Marți va fi adus un aparat special ca terenul să fie scanat şi, dacă vor fi nereguli, anchetatorii vor sparge cimentul.

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost trimis la faţa locului cu o cameră specială pe care au introdus-o în fântână, au scanat-o în detaliu, dar nu au găsit nimic.

Surse din anchetăm citate de Antena 3, spun că a fost finalizată căutarea în casa criminalului.

Pe de altă parte, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susține că acei vecini cu care s-ar fi ajutat Gheorghe Dincă, sunt cei care știu foarte multe, şi a afirmat că „Dincă trebuie păzit să nu fie sinucis”.

”Multe înregistrări ale camerelor de supraveghere le-a luat anchetatorii chiar de la presă. DIICOT și procurorul general le-a luat de la dumneavoastră. Ideal ar fi să le ia de la sursă, ele se și șterg în timp. Cred că mai sunt camere de luat vederi. Cea mai buna anchetă cred că au făcut-o ziariștii. Cred că puteți veni cu detalii incredibile pe care să le punem pe masa anchetatorilor. Trebuie să spargem acest cerc, această omertă. Ei trebuie să spună și adevărul. Dincă trebuie să fie păzit ca să nu fie sinucis.

Am două teorii, cred că Dincă a fost asigurat, sfătuit ce să spună, cum să spună cât să pice bine pe cheia juridică. Cred că aceste nemernicii le-a făcut împreună cu alții. Acești vecinași cu care s-ar fi ajutat, sunt cei care știu foarte multe. Sunt mai multe piste, care sunt puse acolo de jandarmi. Cred că nu va trăi mult. Eu vreau să fie foarte bine păzit să nu pățească ceva.”, a declarat Tonel Pop.