joi, ianuarie 20, 2022

Membru marcant al comunității române din Mexic – plăcut surprins de activitatea Ambasadei României și a biroului economic din Ciudad de Mexico

Am avut placerea sa fiu prezent la aniversarea Zilei Nationale a României organizată de către Ambasada României in Mexic, totodată am avut onoarea cu o deosebită plăcere, să-l cunosc pe Dl. Ambasador Marius Lazurcă, un om serios, cu multă credință atât in Dumnezeu cât și față de țară, un tată și soț demn de respect, un român pe care toți românii se pot baza aici in Mexic., a transmis Victor Iustinian Victorius, membru marcant al comunității române din Mexic, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Totodată, Victor a fost plăcut surprins să constate că biroul economic din Ambasada României, condus de Răzvan Pârcălăbescu, promovează cu succes produsele românești și relația economică dintre România și Mexic se intarește pe zi ce trece, cifrele o confirmă, iar Grupul Alexandrion fiind prezent la eveniment cu produse românești de top.

Comertul Romania MexicAcesta a atasat  și  câteva  cifre  relevante  prin  care  se arată  că  România  are  excedent  comercial  față  de  Mexic  de peste 100 milioane usd.

În încheiere, Victor Iustinian Victorius mai transmite că după evenimentul organizat cu succes de către Ambasada României, a fost invitat la Palatul Național unde Presedintele Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, a prezentat in fața poporului raportul activității celui de al 3-lea an de când se află in funcția de Presedinte al Mexicului.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner