Mesajul lui Dragnea la 17 ani de la atentatul din 11 septembrie din SUA: Ziua care a schimbat lumea, o zi tristă pentru noi toți.

Dragnea

Conform unei postări pe pagina sa de socializare, președintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a transmis un mesaj legat de ”11 septembrie – ziua care a schimbat lumea, o zi tristă pentru noi toți.”

”Este momentul să ne amintim de viețile pierdute în această zi, acum 17 ani, precum și de sacrificiul și curajul forțelor de intervenție ale Statelor Unite, dar și de solidaritatea și demnitatea demonstrate de americani în urma atacurilor.

Este necesar să lucrăm împreună pentru ca ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001 să nu se mai repete niciodată. Astăzi, doresc să exprim cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea uriașă suferită de poporul american.

Sunt ferm convins că memoria vieților nevinovate pierdute în acea zi fatidică de septembrie va fi onorată și comemorată pentru totdeauna.

România rămâne pe deplin angajată în lupta împotriva terorismului împreună cu Statele Unite ale Americii, partenerul nostru strategic cel mai important. Prin eforturi comune, avem obligația să construim o lume mai bună pentru generațiile viitoare, în care amenințarea terorismului să fie eradicată.” a transmis Dragnea pe pagina sa de facebook.

11 septembrie – ziua care a schimbat lumea, o zi tristă pentru noi toți. Este momentul să ne amintim de viețile pierdute…

Publiée par Liviu Dragnea sur Lundi 10 septembre 2018