joi, noiembrie 30, 2023

Micea Geoană își lansează indirect candidatura la prezidențiale cu o carte intitulată “Bătălia pentru Viitorul României”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, va lansa pe 24 noiembrie 2023, la Târgul Gaudeamus, o carte intitulată “Bătălia pentru Viitorul României”. Digi24.ro a consultat un fragment al acestei cărți care se anunță ca un manifest politic pentru alegerile prezidențiale de la finalul anului 2024.

“România se află într-un moment mai periculos decât alte naţiuni, în plin cerc vicios al neputinţelor şi al corupţiei de acasă faţă de diferenţele de nivel economic şi de calitate a serviciilor publice din Occident. Nici un lider politic şi nici un factor de influenţă economică sau culturală nu au ştiut sau nu au putut să scoată România din acest cerc vicios”, afirmă Mircea Geoană în cartea sa.

El spune că “toţi preşedinţii postdecembrişti au continuat să reprezinte şi să depindă de partidele pe care le conduseseră până la data depunerii jurământului” și că “preşedinţii de până acum nu au reuşit să unească naţiunea în jurul unor obiective interne şi externe importante”, potrivit digi24.ro.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner