Mihai Trăistariu: Nu am auzit în viaţa mea de acest Babasha; nu poţi chema pe un stadion plin de rockeri să cânte un manelist, însă Coldplay nu cred că ştia acest lucru

Mihai Trăistariu a reacționat, după ce Babasha a fost huiduit și fluierat la concertul Coldplay. Artistul a dezvăluit ce părere are despre acest scandal, scrie romaniatv.net.

Babasha, un tânăr manelist în vârstă de 22 de ani, a cântat miercuri, 12 iunie, alături de trupa Coldplay, la concertul de pe Arena Națională, după ce Chris Martin, fondatorul formației, a auzit o piesă de-a acestuia în timp ce se afla în Centrul Vechi, însă la concert a fost huiduit.

Mihai Trăistariu a comentat și el acest subiect și a declarat că, din toată situația, Babasha este cel mai câștigat pentru că a obținut vizibilitate și nu are de ce să sufere. Mihai Trăistariu a mai spus și că cei de la Coldplay nu știau că manelele sunt blamate în România și că fanii trupei nu ascultă acest gen de muzică.

„Din toată ecuația asta, Babasha este cel mai câștigat. Eu nu-l cunoșteam, deși fac parte din showbiz. După părerea mea, abia s-a făcut remarcat cum trebuie. Toată țara a auzit de el, deci, după mine, acum s-a lansat. Babasha trebuie să fie fericit că a auzit toată lumea de el. Poate avea un segment de public care-l ascultau, maneliștii.

Acum o să știe toată lumea. Deci, el e câștigat. Nu are de ce să sufere. Cu siguranță, cei de la Coldplay nu au știut că manelele sunt blamate în România și că sunt huiduieli din partea rockerilor sau a celor care nu ascultă altfel de muzică. Fanii Coldplay nu ascultă, cu siguranță, manele în România”, a spus Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu a subliniat faptul că trupa Coldplay este apreciată de oameni culți, care din punctul lui de vedere ascultă muzică de calitate, iar fanii trupei nu ar accepta manelele niciodată și de aceea Babasha a fost huiduit.

„Trupa Coldplay este cultă, pentru oameni citiți, oamenii care ascultă muzică, cu litere mari. Fanii nu vor accepta manele în ruptul capului, de aceea l-a huiduit sala. Pentru ei nu a fost o surpriză plăcută, ci una neplăcută. Trupa Coldplay nu și-a dat seama că o manea în concertul lor o să strice tot. Momentul a ieșit așa cum a ieșit. Huiduielile au fost neașteptate pentru ei, poate ei nu au știut că manelele nu sunt suportate în țara asta, deși au segmentul lor de public, au un succes colosal și milioane de vizualizări pe YouTube. 

A ieșit bine și pentru Coldplay, pentru că s-a făcut reclamă. Reclama negativă se transformă de cele mai multe ori în una pozitivă. Cel mai mare câștig îl are acest Babasha, de care nu am auzit în viața mea și care acum s-a făcut remarcat pe plan național. Toată lumea o să știe cine este acest Babasha. Eu sunt de acord că trupa Coldplay a invitat un cântăreț care le-a plăcut lor. Au făcut un lucru bun din greșeală, nu mi se pare nimic rău în asta. Erau numai rockeri în sală. Era logic să fie huiduit”, a spus Mihai Trăistariu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare