Mihai Tudose, ironii la adresa premierului Cîțu: ”Copilul durerii pleacă la Bruxelles! Partea proastă e că se va întoarce!”

Europarlamentarul Mihai Tudose a comentat ironic pe facebook despre vizita anunțată a lui Florin Cîțu la Bruxelles.

Tudose: Copilul durerii pleacă la Bruxelles! Partea proastă e că se va întoarce!

Tudose a mai scris despre plecarea premierului Cîțu la Bruxelles că va fi întrebat dacă și-a făcut temele și va trebui să spună că nu le-a făcut și nici nu le poate face, „pentru că-l încurcă greaua moștenire. Aia lăsată de ministrul de Finanțe, Florin Cîțu”.

”Copilul durerii pleacă la Bruxelles

O veste bună și una rea: cea bună e că Florin Cîțu lasă România în pace două zile, cât va sta pe la Bruxelles; partea proastă e că se va întoarce.

De ce se duce copilul durerii în vizită, când țara e fără buget și fără planul de relansare necesar pentru a accesa banii UE? Asta va fi prima întrebare din partea Comisiei Europene:

– Ți-ai făcut temele, Florinel?

Nu le-a făcut și nici nu le poate face. Pentru că-l încurcă greaua moștenire. Aia lăsată de ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, premierului Florin Cîțu.

Despre responsabilitatea lui Ludovic Orban nu pot zice nimic, pentru că (încă) președintele PNL joacă în “Omul invizibil”, de când “s-a ales” la Cameră. Dar cum iese premierul Cîțu din bucluc? Pe datorie, cum altfel! Și dacă nici asta nu mai merge, nu-i nimic! Are soluția pregătită: vinde din casă! Niște companii, ceva acțiuni, un port pe la Constanța.. Asta e miza vizitei lui: să obțină/ negocieze permisiunea pentru un deficit bugetar cât mai mare. Ne-a pregătit deja psihologic pentru o țintă asumată de 7-7,1%. Ceea ce înseamnă că după virgulă ne putem aștepta la orice…

Ce va ieși din jongleriile lui Cîțu cu deficitul cash (cel bazat pe plățile efective) și deficitul ESA (care cuprinde și plățile angajate), Domnul cu mila! Și România cu rușinea de a fi incapabilă să-și facă un buget și cu o impotență “spectaculoasă” de a prezenta un plan coerent pentru banii europeni…

Repet, că se duce Cîțu la Bruxelles nu e cea mai mare problemă! Problema mare e că se întoarce….”, scrie Mihai Tudose pe facebook.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare