duminică, octombrie 1, 2023

Mihai Weber: PNL ignoră Planul Naţional pentru România

Liberali ignoră Planul Naţional pentru România, în condiţiile pandemiei de coronavirus, atrage atenţia deputatul PSD Mihai Weber.

PSD a trecut la concretizarea Planului Naţional pentru România, pe care l-a propus în vederea combaterii efectelor economice și sociale provocate de pandemia generată de răspândirea noului coronavirus.

Toți liderii forțelor politice parlamentare au înțeles importanța adoptării unor măsuri urgente care să vină în sprijinul mediului de afaceri, a românilor în general, și au răspuns apelului nostru, 𝘀𝗶𝗻𝗴𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗿𝗲𝗳𝘂𝘇𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝗹 𝗳𝗶𝗶𝗻𝗱 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗣𝗡𝗟,a scris Weber pe Facebook.

Potrivit parlamentarului, “politica Stăm acasă” nu poate să țină o veșnicie, motiv pentru care dialogul, comunicarea și cooperarea sunt singurele care pot face mai ușoară recuperarea societății românești după ce lupta cu virusul se va fi încheiat.

𝗨𝗻 𝗣𝗟𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗥𝗢𝗠𝗔̂𝗡𝗜𝗔 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗣𝗡𝗟 𝗶̂𝗹 𝗶𝗴𝗻𝗼𝗿𝗮̆❗👉 PSD a trecut la concretizarea 𝗣𝗹𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗡𝗮𝘁̗𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮, pe care l-a propus în vederea combaterii efectelor economice și sociale provocate de pandemia generată de răspândirea noului coronavirus. 🔷Toți liderii forțelor politice parlamentare au înțeles importanța adoptării unor măsuri urgente care să vină în sprijinul mediului de afaceri, a românilor în general, și au răspuns apelului nostru, 𝘀𝗶𝗻𝗴𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗿𝗲𝗳𝘂𝘇𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝗹 𝗳𝗶𝗶𝗻𝗱 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗣𝗡𝗟.🔴 Politica #𝗦𝘁𝗮̆𝗺𝗔𝗰𝗮𝘀𝗮̆ nu poate să țină o veșnicie, motiv pentru care dialogul, comunicarea și cooperarea sunt singurele care pot face mai ușoară recuperarea societății românești după ce lupta cu virusul se va fi încheiat.

Publicată de Mihai Weber pe Miercuri, 8 aprilie 2020

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner