sâmbătă, iunie 25, 2022

Mihnea Costoiu s-a întâlnit la București cu delegații din Gorj

Mihnea Costoiu s-a întâlnit la București cu delegații din Gorj

 Lansarea candidaților Alianței PSD-UNPR-PC care a avut loc în București, sâmbătă 26 aprilie, la Romexpo a fost un prilej pentru Ministrul Mihnea Costoiu, candidatul PSD la Senat, să i-a contact cu gorjenii veniți la acest eveniment.

Cîrciumaru și Călinoiu au condus delegația la Romexpo

  Gorjenii care au participat la evenimentul de lansare a candidaților Alianței PSD-UNPR-PC au fost conduși de Florin Cîrciumaru, primarul municipiului Tîrg Jiu și  președinte al PSD Gorj, respectiv Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj.Lor li s-a alăturat și Mihnea Costoiu, Ministrul delegat pentru învățământ superior, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică, candidatul PSD pentru colegiul 2 Senat Gorj, loc ocupat până acum câteva luni de Toni Mihail Grablă numit judecător la Curtea Constituțională.

IMG_4731

Costoiu și Calinoiu au stat alături

  În timpul lansării de la Romexpo Mihnea Costoiu a stat alături de președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu făcând o reală trecere în revistă a delegației gorjene iar la discuțiile dintre cei doi s-au mai alăturat și alte persoane importante din PSD și din guvern.

 DSCN5421

Calinoiu a discutat cu Ministrul Economiei Constantin Niță

 Înainte începerii evenimentului de lansare, Ion Călinoiu s-a întreținut minute în șir cu Ministrul Economiei Constantin Niță.

 Mihnea Costoiu s-a întâlnit cu gorjenii veniți la București

Evenimentul de la Romexpo, a fost un prilej pentru candidatul Mihnea Costoiu de a lua pulsul gorjenilor, de a se pregati pentru bătălia ce va urma și a câștiga mandatul de Senator de Gorj.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner