sâmbătă, iunie 25, 2022

Milenium Giarmata speră în continuare la evitarea retrogradării.

Milenium Giarmata speră în continuare la evitarea retrogradării

Trifu: „Vreau să ajut la îndeplinirea obiectivului.”
    În pofida înfrângerii suferite pe teren propriu 0-2, în fața ardelenilor de la Măgura Cisnădie, Milenium Giarmata rămâne cu o zestre de numai 5 puncte, acumulate în prima parte a campionatului.Deşi returul de campionat a început prost pentru bănățeni, aceştia îndrăznesc, totuşi, să spere la evitarea retrogradării.
Patrian Trifu: „Vom da tot ce-i mai bun pentru a scăpa de retrogradare!”
Printre cei care se încumetă să spere la îndeplinirea acestui obiectiv, se numără si experimentatul Patrian Trifu, jucător format la Minerul Motru, ajuns la 30 de ani. Masivul atacant de 1.80 m înălțime, se arată încântat de atmosfera din vestiarul echipei.
    „Suntem un grup foarte unit, cei de aici m-au primit bine.Eu sper să reuşim să salvăm echipa de la retrogradare, ăsta e obiectivul nostru.Avem şi ghinion, nu reuşim să înscriem.Conducerea ne oferă toate condițiile, aşa că trebuie să tragem tare până la finalul campionatului.” a dezvăluit jucătorul craiovean care a mai evoluat pentru Minerul Motru, FC Caracal, GM Severin sau Minerul Mătăsari.
Jucătorul deplânge situația financiară a fostei echipe, Minerul Motru.
„Îmi pare rău pentru situația de la Motru, am jucat trei ani la divizia B cu Minerul, e echipa care m-a format ca jucător şi va rămâne mereu echipa mea de suflet.Sper să se rezolve cât mai repede problemele. Le doresc multă baftă şi sper ca Minerul să redevină în cele din urmă echipa de altădată.” spunea Trifu despre echipa în curtea căreia a lovit pentru prima dată balonul de joc.
Trecut pentru o scurtă perioadă şi pe la Ripensia Timişoara, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa oamenilor care se implică în conducerea grupării de liga a patra: „Cu siguranță Ripensia trebuie să promoveze.Sunt oameni acolo, care se implică enorm, e multă pasiune în acel proiect, le urez mult succes!” declara atacantul Giarmatei.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner