Ministerul Familiei lansează „Campania de promovare a serviciilor sociale specializate pentru victimele violenței de gen”

De Ziua Internațională a Fetelor, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, cu sprijinul UNICEF România, a lansat la Deva „Campania de promovare a serviciilor sociale specializate pentru victimele violenței de gen”.
„Am ales această zi simbolică pentru a ne reafirma încă odată hotărârea de a ne aduce aportul la o societate în care fetele sunt protejate de toate formele de violență domestică și discriminare.
Ne-au onorat cu prezența Excelenta Sa, dna Déborah Leticia Ojeda VALEDÓN, ambasador al Republicii Cuba în România, doamna Mercy Igyor- Uzer, consilier cultural al Ambasadei Nigeriei un României și reprezentanta UNICEF în România, doamna Anna Riatti. Împreună cu cele trei doamne am vizitat un centru destinat mamelor minore din municipiul Hunedoara și am discutat despre soluțiile pe care le putem aplica așa încât să oferim tuturor fetelor acces la educație și servicii sociale, precum și oportunități de dezvoltare așa încât să își poată construi un viitor.
Investind în educația fetelor, protejându-le și încurajându-le să își facă vocea auzită, le putem deschide calea către un viitor sigur. Fetele sunt liderii de astăzi și de mâine. Ele sunt femeile care vor schimba societatea, care vor crea inovații în diverse industrii, care vor schimba politici publice și vor educa noile generații!
Îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor, pentru că a fost o gazdă primitoare și tuturor celor care au participat și ne sunt alături în efortul nostru de a construi o lume mai bună.”, spune Natalia Intotero pe pagina sa de Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare