Ministerul Finanțelor: Între 18 septembrie – 3 octombrie suntem cu motoarele turate pentru a răsplăti cum se cuvine toți donatorii care vor să facă economiile să producă pentru ei

Ministerul Finanțelor anunță că între 18 septembrie – 3 octombrie este cu motoarele turate pentru a răsplăti cum se cuvine toți donatorii care vor să facă economiile să producă pentru ei și arată că până acum, aproximativ 2.300 donatori-investitori s-au alăturat și au subscris peste 5 miliarde lei în titlurile de stat #FIDELIS.
”𝐏𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝐟𝐢𝐭̦𝐢 𝐠𝐚𝐭𝐚, 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆!
Între 18 septembrie – 3 octombrie suntem cu motoarele turate pentru a răsplăti cum se cuvine toți donatorii care vor să facă economiile să producă pentru ei. Suntem siguri că dobânda atractivă de 7,25% la #FIDELIS și condițiile de subscriere vor atrage priviri
E o poveste în care nu suntem singuri!
Alături de Morning Glory cu Răzvan Exarhu și #RockFM vrem să formăm „The orchestra of life” și să contribuim concret la stimularea donării de sânge. Până acum, aproximativ 2.300 donatori-investitori s-au alăturat și au subscris peste 5 miliarde lei în titlurile de stat #FIDELIS.
Nu uita, sângele tău poate fi un adevărat LifeHack. Dacă ți-e teamă, respiră adânc și zâmbește în fața fricii tale așa cum ți-ar zâmbi cel căruia i-ai salvat viața.
Iar pentru cei care nu pot dona, după cum știți, sharing is caring. Faptul că ne ajutați ca această campanie să ajungă la cât mai mulți oameni poate conta enorm”, transmite Ministerul Finanțelor.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare