Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a decis schimbarea conducerii Jandarmeriei Române

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a decis schimbarea conducerii Jandarmeriei Române. Astfel, prin ordin al Ministrului​ Afacerilor Interne, începând din 20 decembrie, colonelul Bogdan Enescu, a fost împuternicit pentru o perioadă de 3 luni în funcția de Inspector General al Jandarmeriei Române, potrivit unui comunicat al MAI.

“Domnul Enescu este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“, are 23 ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române,​ a îndeplinit mai multe funcții de execuție și de conducere în această instituție. Ultima funcție deținută a fost aceea de inspector șef al Inspectoratului Județului Ilfov​ și nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10 august 2018”, potrivit sursei citate.

De asemenea, în funcția de prim adjunct al Inspectorului General a fost împuternicit, tot pentru o perioadă de trei luni, domnul colonel Ionuț Daniel Cîmpeanu.

”Domnul Cîmpeanu este absolvent al “Academiei de Înalte Studii Militare. Are​ 11 ani de experiență în Ministerul Afacerilor Interne și,​ în prezent,​ ocupă funcția de adjunct al inspectorul sef al IJJ Harghita. Domnul Cîmpeanu este în misiune externă, fiind șeful contingentului de jandarmi aflați în Afganistan și, în același timp, consilierul sefului statului major al ministrului de interne afgan”, potrivit sursei citate.

Așadar, începând cu aceeași dată, a fost întreruptă împuternicirea pe funcția de Inspector General al Jandarmeriei Române pentru domnul general de brigadă Constantin FLOREA și pentru domnul colonel Grigore CIAUȘESCU, care a ocupat funcția de adjunct al Inspectorului General.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare