Ministrul Cercetării, vizită în SUA: Laserului de mare putere de la Măgurele, pe agenda discuţiilor

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, efectuează o vizită în SUA, de unde a transmis că proiectului strategic al laserului de mare putere de la Măgurele a fost pe agenda discuţiilor purtate cu oficialii americani.

”Am încheiat şi a doua zi a vizitei în SUA şi ultima zi în Washington D.C. Zi încărcată şi productivă. Am avut oportunitatea să ne întâlnim cu conducerea a două instituţii americane axate pe inovare, cu sprijinul echipei Băncii Mondiale: Small Business Administration, agenţie care oferă sprijin antreprenorilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii; şi Virginia Innovation Partnership Corporation, ONG finanţat de statul american, care ajută antreprenorii din tehnologie să lanseze şi să dezvolte noi companii”, a transmis Sebastian Burduja, pe Facebook.

Ministrul Cercetarii a precizat că va reveni cu un anunţ pe tema acestui proiect.

”Discuţii consistente despre noile evoluţii privind securitatea cibernetică, precum şi despre progresele României în transformarea digitală, unanim recunoscute la Washington. Am abordat şi proiectul strategic al laserului de mare putere de la Măgurele. Voi reveni cu un anunţ pe această temă, de îndată ce va fi posibil”, a mai spus acesta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare