Ministrul de interne anunță scoaterea la concurs a peste 260 de posturi pentru Poliția Animalelor

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, anunță, pe pagina lui de Facebook, scoaterea la concurs, prin încadrare directă și din sursă externă, a 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

Astfel, se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.

Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/…/poli…/unitati-teritoriale

„Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne”, a spus Vela.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare