Ministrul de Interne: Organizatorii protestului anti-mască au primit 42 de sancțiuni, în valoare de 48.400 de lei

Organizatorii protestului împotriva măsurilor privind combaterea COVID-19 de sâmbătă seara, din Bucureşti, au primit 42 de sancţiuni în valoare de 48.400 de lei, a declarat, luni, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, potrivit Agerpres.

„Vom mai avea şi alte sancţiuni aplicate atât participanţilor, cât şi organizatorilor; pentru că acesta îşi asumă. Amenzile până în acest moment sunt de 48.400 de lei. Organizatorii au fost sancţionaţi per total, am spus, 42 de sancţiuni în valoare de 48.400 de lei”, a spus Bode, în faţa sediului MAI.

El a precizat că, cu toate că forţele de ordine au fost provocate, au fost stropite cu apă sau au fost lovite cu diverse obiecte, poliţiştii au reacţionat responsabil, profesionist şi la momentul potrivit, pe cei care s-au făcut vinovaţi de astfel de fapte i-au extras, i-au dus la secţie şi i-au sancţionat corespunzător.

„Vorbim despre opt astfel de persoane, doar în Municipiul Bucureşti. Am aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, legate strict de proteste, ele vor fi într-un număr mult mai mare, pentru că noi evaluăm imaginile şi în funcţie de cum identificăm persoane care încalcă legea, îi vom sancţiona. Cei opt au fost conduşi la secţie pentru că au aruncat cu diverse obiecte în forţele de ordine şi au fost sancţionaţi contravenţional”, a mai spus Bode.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare