Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea: Modernizarea DJ205E Vidra-Vizantea Livezi-Câmpuri, pe toată lungimea sa de 19 km, este aproape gata

Proiectele din Vrancea, finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, se derulează conform graficului și vor contribui la dezvoltarea județului. Ministrul Adrian-Ioan Veștea a reafirmat acest lucru în vizita de lucru din Vrancea, unde a verificat stadiul lucrărilor.
Modernizarea DJ205E Vidra-Vizantea Livezi-Câmpuri, pe toată lungimea sa de 19 km, este aproape gata, iar drumul va fi curând redeschis circulației. Aceasta este cea mai mare investiție prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru un drum județean din România.
Un alt proiect major din Vrancea (finanțat prin Compania Națională de Investiții) este complexul balnear de la Vizantea Mănăstirească. Aici se construiește o bază de tratament care va folosi apele minerale din zonă. Complexul va mai avea un hotel, un restaurant, o piscină interioară și una exterioară. Investiția va fi gata în august 2024 și va crește potențialul turistic al județului.
”Vrancea este un județ cu un potențial turistic ridicat, iar aceste investiții vor contribui la creșterea atractivității sale. Îl felicit pe Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, pentru proiectele implementate în județ și îi doresc mult succes”, a declarat Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare