Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu – VIRULENT la adresa USR: Vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!

Vîlceanu Finante

Deputatul PNL și ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, a reacționat virulent la adresa USR, după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, cerea pe facebook, ca România să intre în LOCKDOWN: ”USR vrea LOCKDOWN ! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!”

  • Vîlceanu: Mesajul meu este clar : NU VOM ÎNCHIDE ECONOMIA !

”Trebuie să înțeleagă și USR și PSD, că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea și să participe activ alături de noi la campania de vaccinare.

USR are tupeul să jignească angajații din DSU, Ministerul Sănătății, INSP și DSP-uri, după ce a avut 2 miniștri ai Sănătății, care s-au întrecut în incompetență, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri și acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN.”, mai transmiste Vîlceanu pe facebook.