joi, februarie 22, 2024

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu – VIRULENT la adresa USR: Vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!

Deputatul PNL și ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, a reacționat virulent la adresa USR, după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, cerea pe facebook, ca România să intre în LOCKDOWN: ”USR vrea LOCKDOWN ! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!”

  • Vîlceanu: Mesajul meu este clar : NU VOM ÎNCHIDE ECONOMIA !

”Trebuie să înțeleagă și USR și PSD, că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea și să participe activ alături de noi la campania de vaccinare.

USR are tupeul să jignească angajații din DSU, Ministerul Sănătății, INSP și DSP-uri, după ce a avut 2 miniștri ai Sănătății, care s-au întrecut în incompetență, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri și acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN.”, mai transmiste Vîlceanu pe facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner