miercuri, februarie 28, 2024

Ministrul Justiției, întrevedere cu un ambasador

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit cu Hitoshi Noda, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România.

La sediul Ministerului Justiției, în data de 9 ianuarie, a avut loc  întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader cu E.S. Hitoshi Noda, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România, însoțit de Mayo Nishiike, Secretar I pe probleme politice.

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului Justiției, pe agenda discuțiilor au figurat probleme de interes reciproc, legate de contribuția Japoniei și a Băncii Mondiale la realizarea proiectului Cartierul pentru Justiție, statul de drept, preluarea de către România a Președinției Consiliului UE, respectiv reprezentarea României la cel de-al 14-lea Congres ONU pentru Prevenirea Criminalității și Justiția Penală, la Kyoto, în perioada 20-27 aprilie 2020.

Exprimându-și întreaga deschidere pentru consolidarea relațiilor bilaterale în domeniul justiției, E.S. domnul Hitoshi NODA a urat României succes în acțiunile pe care le va întreprinde pe perioada exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene, potrivit sursei citate.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner