Ministrul Mediului, Tanczos Barna: 212 locuri cu deșeuri depozitate ilegal, descoperite în Capitală!

gunoi

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat, miercuri dimineață, rezultatele unei ample acțiuni cu privire la depozitările ilegale de deșeuri din București. Acesta spune că a localizat peste 200 de locații unde a găsit zeci de mii de tone de deșeuri depozitate ilegal, scrie newsbucuresti.ro

  • ”Aproape 100.000 de mp de suprafață acoperită total sau parțial cu asemenea deșeuri”, a adăugat ministrul.

„Suntem într-o locație șocantă. Avem imagini șocante. Aș vrea să vă prezentăm pe scurt rezultatul acțiunilor pe care le-am întreprins în ultima lună, împreună cu cele șase sectoare și Primăria Generală.

Barna TánczosSunt un adept al măsurilor ferme, cred câteodată chiar și în măsurile radicale. Și ceea ce am făcut la începutul lunii februarie vine tocmai din acest crez.

Că dacă acționăm și dacă suntem fermi și hotărâți putem să schimbăm imaginea Bucureștiului, fața întregii tări, că este inadmisibil ca într-o țară europeană, într-o Capitală europeană să avem asemenea imagini dezolante.

  • Alături de noi în aceste acțiuni au fost colegii de la Garda de Mediu, o instituție care are toata libertatea să acționeze acum în stoparea acestui fenomen generalizat în România: de dopozitare ilegală de deșeuri”, a declarat ministrul, aflat într-una dintre locațiile identificate.