miercuri, februarie 28, 2024

Ministrul Răzvan Cuc are o mână fracturată, în urma accidentului suferit luni dimineaţa, dar merge cu mâna în ghips pe şantier

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat luni, la Spitalul Floreasca, că are o mână fracturată, iar medicii au decis să-i pună ghips, în urma accidentului suferit luni dimineaţa, dar a adăugat că asta nu-l va împiedica să meargă pe şantier începând de miercuri.

„Starea de sănătate este ok. Primul diagnostic a fost practic o fractură la o mână. Echipa medicală, căreia îi mulţumesc pentru profesionalism, mi-a sugerat să-mi pun acest ghips trei săptămâni, dar aceasta nu mă împiedică ca zilele următoare, miercuri, să mă duc pe şantier în inspecţie, pentru că activitatea trebuie să continue. A fost un eveniment nefericit. În continuare, doctorii m-au rugat să stau până undeva pe la 17,00 – 18,00 la spital, mi-au făcut mai multe investigaţii şi un computer tomograf la spate. Vom vedea care este rezultatul final”,  a povestit Cuc jurnaliştilor.

El a adăugat că purta centura de siguranţă în mometnul producerii accidentului, iar cei doi şoferi implicaţi sunt într-o stare foarte bună de sănătate.

„Eu m-am urcat în maşină, trebuia să ajung la o întâlnire, nu mă grăbeam. Eu pe şoferul meu. Eugen, îl cunosc de 8 ani, nu a avut niciodată niciun accident conduce cu foarte multă grijă. În momentul în care s-a produs impactul, citeam nişte documente”, a spus Cuc.

El a susţinut că nimeni nu i-a cerut demisia din funcţia de ministru al Transporturilor.

„ Săptămâna trecută (…) am predat tot programul de guvernare – ce s-a implementat, ce e în curs de implementare, ce restanţe avem, şi rămâne să vedem decizia CExN, care e statutară, şi de asemenea decizia doamnei prim-ministru pe care o va lua. Eu nu am făcut decât să-mi duc toate proiectele la bun sfârşit şi să le lansez pe cele care nu erau lansate. Cine a lansat zvonurile în presă, să vină cu dovezi. Eu n-am văzut până azi să spună cineva că-mi vrea demisia. Dacă se va întâmpla la CExN, asta este, ne supunem CExN. Eu niciodată nu mă voi bloca şi nu mă voi crampona de o funcţie, important e ce faci cât eşti în acea funcţie”, a spus Răzvan Cuc.

BREAKING NEWS / Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner