joi, martie 23, 2023

Ministrul Ștefan-Radu Oprea s-a întâlnit cu E.S. Kim Eun-joong, ambasadorul Republicii Coreea în România

Senatorul Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat s-a întâlnit cu E.S. Kim Eun-joong, ambasadorul Republicii Coreea în România.

Conform unei postări pe pagina sa oficiala de facebook, ministrul Oprea a precizat că:

”Întâlnirea cu E.S. Kim Eun-joong, ambasadorul Republicii Coreea în România, a fost un bun prilej pentru a discuta aspecte concrete ale cooperării în domeniul comerțului și investițiilor dintre cele două state, care sunt în relații de Parteneriat Strategic din 2008.”

Mai mult decât atât, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a făcut referire și la efectele vizitei oficiale de la Seul.

”Am vorbit despre efectele vizitei oficiale pe care am făcut-o la Seul, la sfârșitul anului trecut, împreună cu ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, și despre planurile de business în România ale companiilor cu capital coreean.

Ne dorim să atragem investiții în domenii high-tech, prin intermediul #InvestRomania, și să implementăm o serie de proiecte legate de creșterea competitivității în domeniul IMM-urilor, cu expertiză din Coreea de Sud.”

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner