Mircea Badea: S-a zis că bărbatul reţinut din greşeală de poliţişti se ascundea în locuinţa sa; deci dacă mergi acasă se presupune că te ascunzi? Nu ştiam că dacă vin de la muncă mă duc la locuinţa mea ca să mă…ascund

Mircea Badea a comentat cazul bărbatului din comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, reţinut din greşeală de poliţişti ca fiind suspect de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

Pentru că a auzit la televizor fraza: „suspectul se ascundea în comuna Valea Stanciului din Dolj, acolo unde obișnuia să stea atunci când venea din străinătate”, Mircea Badea a zis că așa ceva este de noaptea minții. Cine se duce acasă… pentru a se ascunde?!

„Am auzit la televizor o frază absolut senzațională despre acest caz cu privire la bărbatul care a fost arestat, că el se ascundea în comuna Valea Stanciului din Dolj, acolo unde obișnuia să locuiască atunci când venea din străinătate. Deci el se ascundea acasă, asta ni s-a zis la televizor. Mi s-a părut foarte tare când am auzit așa ceva. Deci omul s-a ascuns… acasă. S-a ascuns acasă?! Dumneavoastră când mergeți acasă considerați că vă ascundeți? Niciodată nu m-am gândit că atunci când mă duc acasă, de fapt, mă ascund. M-am gândit că doar mă duc acasă, dar cică dacă mergi acasă… te ascunzi. Bun… tare! Să o lasăm mai ușor și cu relatările frenetice de pe la televizoare!”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii „În gura presei”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare