Mircea Coşea: Mișcarea profesorilor ar putea să declanșeze un șir mult mai mare de greve care va duce la instabilitate politică

În cadrul emisiunii D’Economic News, moderată de Alex Vlădescu, Mircea Coșea, profesor de economie, a făcut o previziune legată de greva profesorilor, scrie dcnews.ro.

„Există pericolul ca această mișcare a profesorilor să declanșeze un șir mult mai mare de greve care va duce la instabilitate politică. Până la urmă, probabil că se va găsi o soluție și Guvernul va încerca să preia de undeva banii ca să mai acopere cerințele profesorilor. Probabil că va lua de la alte ministere, de exemplu de la Investiții, sau se va împrumuta în continuare.

Eu cred că actualii guvernanți înțeleg faptul că s-a aprins o scânteie care poate să declanșeze mișcări sociale ample și în condițiile în care suntem la granița unui război, într-o imensă incertitudine pe plan global cu criza care se desfășoară, nu ar fi bine să ajungem la instabilitate politică“, a spus economistul Mircea Coșea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare