Mirel Palada: „Au trecut aproape două săptămâni de la alegeri și nici acum nu avem în totalitate rezultatele la CJ-uri; iată starea deplorabilă a instituțiilor statului, un stat mediocru, semi-eșuat, care nu are cum să stârnească vreo emoție pozitivă din partea cetățenilor săi”

„Au trecut aproape două săptămâni de la alegeri și nici acum nu avem în totalitate rezultatele la votul pentru Consiliile Județene – cel mai politic vot de pe urma căruia să putem estima adevărata putere a fiecărui partid în parte. Încă sîntem doar la nivel de rezultate parțiale. Toate județele, mai puțin Bucureștiul, unde nu sînt date oficiale”, scrie, pe Facebook, sociologul Mirel Palada.

„La primari s-a terminat numărătoarea. Avem validate 18,2 milioane. La Consiliile Locale la fel. Tot 18,2 milioane. Doar la Consiliile Județene încă băltim la 16,1 milioane. Două milioane de voturi încă nevalidate. Doar din cauza Bucureștiului.

Ce-o fi mult mai dificil? În ce constă bulibășeala? Nici o explicație.

Asta în sine arată starea deplorabilă a instituțiilor statului. Un stat mediocru, semi-eșuat, care nu are cum să stîrnească vreo emoție pozitivă din partea cetățenilor săi.

Atîta s-a putut. Ghinion”, scrie Palada.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare