Mirel Palada o acuză pe Alina Gorghiu de atac la democraţie

mirel palada

“Dubla măsură și ipocrizia senatoarei PNL Alina Gorghiu au atins cote de un penibil absolut”, afirmă duminică analistul politic Mirel Palada.

  • El a acuzat-o de atac la democraţie

“Reamintim doamnei senator – care se arată atât de interesată de viața curentă a PSD, dar nu și de anchetele în derulare privind acuzația de evaziune fiscală a PNL în campania electorală din 2016 – că în cazul PSD este vorba de o suspiciune care nu presupune context electoral și/ sau fraudă cu bani de campanie ca în cazul PNL.La USR există chiar și un dosar penal deschis pe campaniile locale și parlamentare din 2016!

Reamintim punctual doamnei Gorghiu, dacă a uitat cumva, că nici măcar atunci când ANAF a sesizat AEP în campaniile electorale din 2016, nu s-a dispus suspendarea finanțării nici pentru USR și nici pentru PNL, deși în situația acestor două partide vorbim despre măsuri disperate MENITE SĂ INFLUENȚEZE REZULTATELE ALEGERILOR. Vorbim despre atac la democrație și încălcări ale legii electorale, nu de viața și activitatea curentă a partidului”, a scris Palada pe Facebook.

Gorghiu Iohannis
Sursa foto: CODRIN PRISECARU / MEDIAFAX

El a continuat să o ironizeze pe Alina Gorghiu, căreia “i-ar conveni suspendarea finaţării PSD”.

“Înțelegem cu toții cât de mult ar servi opoziției suspendarea finanțării PSD în apropierea campaniei electorale, însă aceste lucruri se fac aplicând legea, nu dublul standard. Doamna Gorghiu, avocat de altfel, ar trebui să știe acest lucru.

O sfătuim să analizeze cu atenție anchetele propriului partid înainte de a intoxica opinia publică cu atacuri în spatele cărora stau interese și stratageme politice”, a atenţionat analistul politic.

Alina Gorhiu a solocitat duminică AEP “să își facă datoria și să suspende acordarea subvențiilor către PSD, prin aplicarea art. 24 alin. (1) raportat la art. 25 alin. (1) și (2) din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare”. “AEP ignoră una dintre atribuțiile sale expres prevăzute de Regulamentul de organizare și funcționare!”, a scris Gorghiu pe Facebook.