Mohammad Murad: Politicienii români trebuie să reprezinte cetățeanul român, nu corporațiile multinaționale sau UE. Pentru asta, trebuie să negocieze mai mult, trebuie să-și asume lupta. Noi nu mai avem demnitari!

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Mohammad Murad a vorbit despre candidatura sa la Consiliul Județean Constanța, despre planurile pe care și le propune, dar și despre problemele presante ale societății românești, criticând modul în care actualii guvernanți conduc țara, scrie solidnews.ro.  

Mohammad Murad este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Constanța și a declarat că vrea să se implice în politică tocmai pentru a demonstra că se pot debloca numeroase sectoare dacă există voință. Mohammad Murad are în plan să dezvolte cel puțin 5 proiecte care vor aduce un aport important în mediul de afaceri și în economia națională. Acesta își propune în primul rând să ofere un curs bine consolidat și organizat funcționarilor publici, pentru ca aceștia să înțeleagă faptul că misiunea lor este să deservească oamenii și să-i ajute. Mohammad Murad își asumă responsabilitatea de a semna și livra personal orice aviz sau autorizație necesare oamenilor din mediul de afaceri, mulțumindu-le acestora pentru că vor să investească în Constanța. Când a candidat în 2019-2020, Mohammad Murad s-a confruntat cu piedici din toate părțile, declarând că a existat o frică de a aduce oameni diferiți în peisajul politic românesc.

PSD-PNL au greșit când s-au ascuns în spatele ușilor închise cu gândul că vor putea crea un candidat perfect. Acest lucru total netransparent se opune principiilor democrației. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au orchestrat tot planul comasării alegerilor pentru a se pune pe ei înșiși și partidele lor la adăpost. AUR-ul a reușit să facă bine pe cont propriu, dar a mobilizat indirect și celelalte partide să se apuce de treabă, speriindu-le că vor pierde din electorat sau din voturi, acestea îndreptându-se spre AUR din cauza incompetenței celorlalte formațiuni politice.

În mandatul său de europarlamentar, Rareș Bogdan a fost influențat negativ de Klaus Iohannis. Președintele țării a pus o etichetă negativă asupra tuturor politicienilor care au cetățenie română, dar care provin din alte țări și care, deși au demonstrat că sunt dedicați misiunii de a face bine României, vor rămâne ștampilați cu această etichetă nemeritată. „Eu cred că politicienii români trebuie să aleagă între 2 variante: să avem o relație bună cu UE, sau să avem o relație bună cu românii? Politicienii trebuie să reprezinte cetățeanul român, nu corporațiile multinaționale sau UE. Pentru asta, trebuie să negocieze mai mult, trebuie să-și asume lupta. Noi nu mai avem demnitari! Dacă ne întoarcem puțin la istoria României, mai găsim noi oameni ca Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul sau alții asemenea? Nu se mai găsesc demnitari români cu coloană vertebrală. Totul e pe aranjamente, toți vor să arate cât de europeni sunt, dar hai întâi să arătăm că suntem români. Eu nu pot să fiu român și să mă gândesc ce trebuie făcut în UE până nu rezolv problemele de acasă”, a declarat Mohammad Murad în cadrul emisiunii.

Mohammad Murad consideră că practica aceasta de a numi extremist orice român care este patriot, normal și suveranist este extrem de toxică și nejustificată, încercându-se punerea la colț a unor minți luminate sau a unor oameni curajoși care militează pentru aceste valori fundamentale și, totodată, încercându-se descurajarea cetățenilor care ar vrea să se alăture acestei mișcări. Mai mult decât atât, Mohammad Murad a dezvăluit că AUR-ul are probleme în a găsi oameni competenți și curajoși și că există o teamă generală de PSD-PNL. Acesta a subliniat faptul că democrația devine pe zi ce trece un ideal de care România se îndepărtează tot mai mult. România se confruntă cu o gravă problemă economică tocmai pentru că are un premier care nu are cunoștințe în acest domeniu fundamental. Această slăbiciune afectează întreaga țară și distruge sectoare întregi, cum este și cazul turismului din România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare