Natalia Intotero: Astăzi, la Brașov, am făcut primii pași către o schimbare reală în mentalitatea noastră colectivă, am dat startul campaniei „Fără Bariere”

Natalia Intotero, ministrul Familiei, anunță că la Brașov a făcut primii pași către o schimbare reală în mentalitatea noastră colectivă, prin startul campaniei „Fără Bariere”. 
”𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏 & 𝟐 – Fără Bariere
Astăzi, la Brașov, am făcut primii pași către o schimbare reală în mentalitatea noastră colectivă. Cu inimile pline de entuziasm și cu gânduri curajoase, am dat startul campaniei „Fără Bariere”. Această inițiativă își propune să spargă barierele tăcerii și să aducă la lumină TOT Adevărul Despre Droguri.
Am avut parte de un dialog sincer și deschis. Am avut privilegiul să stăm față în față cu foști consumatori, oameni curajoși care și-au împărtășit experiențele lor, dezvăluind luptele, dar și succesele lor în drumul spre recuperare. Am ascultat cu inimile deschise și cu mintea receptivă, înțelegând că fiecare poveste are puterea să schimbe perspectiva noastră asupra acestei probleme cu care se confruntă foarte mulți tineri.
Împreună cu specialiști din domeniu, am pus bazele unei comunități unite în lupta împotriva dependenței de droguri. Am învățat că informația corectă și sprijinul pot fi cei mai puternici aliați în această bătălie.
Mulțumim pentru prezență tuturor celor implicați”, a scris Natalia Intotero pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare