Natalia Intotero, președintele comisiei de învățământ din Camera Deputaților: Ne aflăm astăzi într-un moment de cotitură pentru învățământul românesc

Președintele Comisiei pentru învățământ din Camera Deputatilor, Natalia-Elena INTOTERO, deputat PSD Hunedoara, a transmis, luni, cu prilejul începutului anului școlar, că este o zi importantă pentru copiii și tinerii noștri care încep astăzi noul an școlar. Ne aflăm astăzi într-un moment de cotitură pentru învățământul românesc, mai spune aceasta. 

”Nu aș vrea să discutăm astăzi despre trecut, despre problemele din ultimii ani, despre lunile școlare pierdute sau despre lipsurile educaționale cauzate de acestea. Să vorbim, în schimb, despre viitor. ste o zi importantă pentru copiii și tinerii noștri care încep astăzi noul an școlar. Este un motiv de bucurie să-i vedem din nou, în băncile școlilor, acele instituții de învățământ care ne-au format pe toți”, spune deputata Natalia Intotero.

”Ne aflăm astăzi într-un moment de cotitură pentru învățământul românesc. Vom avea un nou sistem pedagogic bazat pe module, iar noile legi ale învățământului urmează să ajungă, în perioada următoare, în Parlamentul României”, mai afirmă ea.

Natalia Intotero transmite un mesaj cu prilejul anului școlar: ”Dragi elevi, stimați educatori, știm cu toții că indiferent câte schimbări administrative au loc, un element rămâne constant: este vorba de relația specială dintre elev și dascăl, fiecare cu responsabilitatea sa. Profesorul rămâne un model. Vorbesc din experiența mea proprie când spun că îmi aduc aminte și astăzi de profesorii pe care i-am avut, pe care îi respect și îi apreciez în continuare. De asemenea, educator fiind la rândul meu, pot spune că am avut parte de elevi minunați, care m-au influențat la rândul lor și m-au făcut să văd lumea diferit. Acest schimb dintre generații, această relație deosebită dintre elev și dascăl, este esențială pentru societatea noastră. Nimeni nu poate schimba acest lucru. Vă doresc tuturor înțelegere, răbdare și succes în noul an școlar! Să fie încununat cu realizări și amintiri frumoase!”, spune ea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare