NEWS ALERT / PSD cere alegeri ANTICIPATE: Dacă nu sunt capabili(PNL și USRPLUS) să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate

PSD

”Dacă nu sunt capabili să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate.PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel”, transmit social-democrații printr-un comunicat de ultimă oră.

PSD: Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o.

”Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate”, s-a mai precizat în comunicatul de presă al PSD.

Reamitim că demiterea lui Voiculescu de la conducerea ministerului Sănătății a provocat o criză în coaliție, USR PLUS a anunțând prin vocea lui Dan Barna că premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS.