miercuri, decembrie 6, 2023

Nicolae Ciucă: Pentru Partidul Național Liberal, deschiderea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina şi Republica Moldova este o prioritate pe care ne-am asumat-

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunță că Republica Moldova și Ucraina fac astăzi un nou pas pe drumul lor european. Salut decizia Comisiei Europene de a recomanda Consiliului European începerea negocierilor de aderare la UE pentru cele două state. În decembrie, liderii UE vor dezbate această recomandare și vor lua o decizie care ar putea marca începutul unui nou capitol pentru marea familie europeană, spune Ciucă. 
”Pentru Partidul Național Liberal, deschiderea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina şi Republica Moldova este o prioritate pe care ne-am asumat-o. Am transmis întreaga mea susținere pentru parcursul european al vecinilor noștri și în cadrul întrevederilor pe care le-am avut cu președintele Volodîmîr Zelenski și cu președinta Maia Sandu.
Locul Republicii Moldova și al Ucrainei este în Uniunea Europeană. Acest drum pe care îl parcurg acum spre integrare nu este doar despre politici și tratate, ci este despre familii, comunități și visuri care se împletesc într-un destin comun. Vă vom fi alături, neclintit!”. mai spune liderul PNL.
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner