duminică, iunie 26, 2022

Nicolae Ciucă: SPP, structură de elită/La 32 de ani de la înființare, se bucură de încrederea NATO și UE

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, un mesaj cu prilejul Zilei Serviciului de Protecție și Pază, afirmând că la 32 de ani de la înființare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredințate și beneficiază de încrederea instituțiilor din România, precum și a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE.

„Ziua Serviciului de Protecție și Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea și respectul pentru profesionalismul specialiștilor acestei structuri esențiale din sistemul de siguranță națională. La 32 de ani de la înființare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredințate, beneficiind de încrederea instituțiilor din România, precum și a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Procesul de modernizare și permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniștilor din cadrul Serviciului de Protecție și Pază asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român, a mai spus premierul.

Nicolae Ciucă a urat ”La mulți ani Serviciului de Protecție și Pază!”.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner