Nicolae Ciucă: Relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează, iar diplomația parlamentară are aici un rol esențial

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a avut la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – discuții cu Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei, el arătând că relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează, iar diplomația parlamentară are aici un rol esențial.
  • ”Relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează, iar diplomația parlamentară are aici un rol esențial. Aceasta a fost tema discuției pe care am avut-o la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – cu Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei.
La reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, de care depind viitorul nostru, al tuturor.
De aceea, în întrevederea cu omologul meu ucrainean, am vorbit despre soluțiile concrete de care Kievul are nevoie și sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin și țară membră NATO”, spune Ciucă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare