Nicuşor Dan: Vom înlocui peroane vechi şi vom moderniza staţii de tramvai

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că vor fi înlocuite peroanele vechi, deteriorate şi modernizate staţii de tramvai în mai multe zone din Bucureşti. Edilul general a mai precizat că noile staţii vor fi corelate cu semaforizarea şi cu trecerile de pietoni şi vor avea rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi şi cărucioare pentru copii

„Vom înlocui peroane vechi, deteriorate şi vom moderniza staţii de tramvai.
Este vorba despre peroanele situate pe:
– strada Ştefan Hepites (pe ambele sensuri, pe Şos. Viilor, la intersecţia cu str. Ştefan Hepites, sectorul 5),
– Piaţa Unirii (cap linie 32, la intersecţia Bd Regina Maria cu Bd Unirii şi Splaiul Independenţei, sectorul 4),
– Depou Alexandria (cap linie 32, peron debarcare, în dreptul Depoului Alexandria, sectorul 5),
– Pasaj Colentina (pe Şos. Colentina, în bucla de întoarcere a tramvaiului 21, sector 2),
– Piaţa Hurmuzachi (ambele sensuri de pe Şoseaua Mihai Bravu, aflate în sectoarele 2 şi 3, la intersecţia cu Bulevardul Basarabia şi respectiv Calea Călăraşi)”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
El a mai spus că noile staţii vor fi corelate cu semaforizarea şi cu trecerile de pietoni şi vor avea rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi şi cărucioare pentru copii.
„Totodată, staţiile vor fi dotate cu indicatoare, coşuri de gunoi, garduri de protecţie, elemente reflectorizante şi adăposturi pentru călători. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat indicatorii tehnico-economici, (documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţii)”, a adăugat edilul general.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare