sâmbătă, iunie 25, 2022

O dragoste în alb şi violet, un oraş pentru o singură echipă. ASU Politehnica Timişoara, lider în C4. Minerul Motru – ASU Politehnica Timişoara în prima etapă a returului!

O dragoste în alb şi violet, un oraş pentru o singură echipă.
ASU Politehnica Timişoara, lider în C4.

  • Minerul Motru – ASU Politehnica Timişoara în prima etapă a returului!

   Susținută financiar de peste patru mii de cotizanți, ASU Poli are un parcurs perfect în seria a IV a ligii a treia. Gruparea de pe Bega ocupă în mod absolut meritat fotoliul de lider, având şi un avans de trei puncte față de ocupanta locului secund, Metalurgistul Cugir.
În prima etapă a returului, timişorenii se vor deplasa la Motru, unde vor întâlni Minerul, echipă alcătuită din foarte mulți jucăori tineri.Din această cauză nici nu concep un alt rezultat , decât victoria. În întâlnirea directă din prima etapă, ASU a reuşit să se impună cu scorul de 3-0.
Trupa lui Sorin Brindescu trage tare pentru a obține accederea în eşalonul ligii a doua, iar visul lor pare foarte aproape de a se împlini. Cu toate acestea nu vor avea parte de un retur foarte uşor , Național Sebiş şi Metalurgistul Cugir având acelaşi obiectiv.
poliSuporterii, mereu alături de ASU.
Deşi distanța dintre Timişoara şi Motru nu este una tocmai scurtă, acest lucru nu îi va împidica pe suporteriii politehnicii, să facă deplasarea în Oltenia.Peste trei sute de persoane vor întreține atmosfera în stilul caracteristic.

„Putem spune că este aproape de necrezut faptul, ca o echipă de liga a treia din România, a fost susținută de peste o mie de suporteri la un meci jucat în deplasare.”decalara un suporter al ASU Poli. Vorbim, fireşte, de cea mai iubită formație a Banatului în deplasarea de la Hundoara, când fanii bănățenilor au creat o atmosferă incredibilă, cum din păcate nu mai găsim la nici o altă echipă din fotbalul românesc.

„Am încercat să evităm soarta Universității Craiova”.

Suporter ASU: „este păcat ce se întâmplă în zilele de azi în fotbalul nostru. Practic, moare tot farmecul când echipele simbol ale unor oraşe mari precum Timişoara sau Craiova sunt înlocuite cu nişte copii, care niciodată nu ne vor convinge să uităm adevăratele valori. E trist! Venim de mici la stadion, am trăit momente unice , minunate, alături de Poli Timişoara, era normal să ne mobilizăm ca echipa sa nu moară, cum s-a întamplat din păcate cu Universitatea Craiova.”

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner