Oana Marciana Ozmen (PNL), întâlnire de lucru cu un grup de tineri din SUA care se află în țara noastră într-o vizită de studiu pe teme de securitate energetică

Deputatul Oana Marciana Ozmen (PNL) a participat la o întâlnire de lucru cu un grup de tineri din SUA care se află în țara noastră într-o vizită de studiu pe teme de securitate energetică.
  • ”La invitația domnului Virgil Popescu, Președintele Comisiei pentru Mediu şi Echilibru Ecologic din cadrul Camerei Deputaților, am participat la o întâlnire de lucru pe care am avut-o cu un grup de tineri din SUA care se află în țara noastră într-o vizită de studiu pe teme de securitate energetică, în cadrul proiectului pilot – EU – USA – Emerging Leaders Visitors Program (ELVP).

În cadrul întâlnirii, am vorbit despre progresele făcute de țara noastră în vederea încurajării eficienței energetice și a utilizării hidrogenului.

La întâlnire au participat Grace Bellone – Conservative Climate Caucus, Timothy Micah Bradley – Europe & US-UK Coordinator at the US Chamber of Commerce, Ethan S. Chaleff – Program Manager, Nuclear Thermal Propulsion, Kevin Dineka Dayaratna – Senior Research Fellow in the Heritage Foundation & Center for Data Analysis, Albert James Degarmo – Bureau of Energy Resources – US Department of State, Campbell Thomas Delahoyde – Project Manager, Innovative Emergency Management, Amanda Lee Lang – Senior Product Analyst, Duke Energy, Stephanie Lahey Pronco – International Trade Specialist at the Nuclear Energy Institute, Brendan Paddy Ryan – Atlantic Council Global Energy Center, Michael Francis Smyth – Mechanical Engineering Supervisor at ENERCON. De asemenea, la întâlnire au participat și parlamentarii Ana Cătăuță, Cristina Prună, George Tuță și Antal Lóránt – Președintele Comisiei pentru Energie, Infrastructură Energetică și Resurse Minerale din cadrul Senatului României.

În urma acestei întâlniri, am convingerea că am făcut pași importanți pentru consolidarea cooperării în domeniul energiei între România și SUA”, a scris deputatul PNL.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare